Tandartsverzekeringen 2018 vergelijkenSelecteer hier je jaarlijkse vergoeding:

info_outlineIn dit overzicht staan de premies voor 2018 vermeld. De nieuwe premies voor 2019 worden in November bekend gemaakt.

Aanvullende tandartsverzekeringen vergelijken

Vergelijk in het bovenstaande schema eenvoudig tandartsverzekeringen en bespaar op de kosten van tandheelkundige zorg. Hieronder zijn de stappen beschreven welke zullen leiden tot de tandartsverzekering die bij jou past!

Weet je al welke zorgverzekering je zoekt sluit deze dan via Independer af en ontvang een gratis Tandongevallen-verzekering

Maximale vergoeding

Ten eerste selecteer je de gewenste maximale vergoeding. De maximale vergoeding is het bedrag wat je in totaal jaarlijks kunt declareren bij je aanvullende tandartsverzekering. Krijg je minder dan 100% vergoed dan houdt dit in dat je van elke tandartsrekening een deel zelf moet betalen. Over het algemeen kan je kiezen voor een vergoeding tot €250,-, €500,-, €750,-, €1.000,- of €1.500,-.

Een voorbeeld: je krijgt een maximale vergoeding van €250,- tegen een vergoedingspercentage van 75%. Na een tandartsbezoekje krijg je een rekening van €60,- op de deurmat. Van deze rekening wordt 75% vergoed door je verzekeraar: €45,-. Je houdt nog €250 – €45 = €205,- aan vergoeding over.

Netto vergoeding

De netto vergoeding is het verschil tussen het totaal bedrag wat je jaarlijks betaald aan premies en de maximale jaarlijkse vergoeding van de betreffende zorgverzekeraar. Hoe groter dit bedrag hoe meer jij op jaarbasis kan besparen door een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten!

Een voorbeeld: je betaalt €12,- per maand aan premie voor je aanvullende tandartsverzekering. Op jaarbasis is dit €144,-. Deze tandartsverzekering biedt een maximale jaarlijkse vergoeding van €250,- tegen een vergoedingspercentage van 100%. Je netto besparing over dat jaar is dan €106,-.

Premies tandartsverzekering 2019

De nieuwe premies voor de zorg- en tandartsverzekering worden medio November bekend gemaakt. Zodra de nieuwe premies bekend zijn zullen wij de bovenstaande table updaten.

Gemiddeld een 8,9

Is het onafhankelijke cijfer dat wij van onze bezoekers krijgen, gebaseerd op 469 beoordelingen. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening elk jaar weer op een hoger niveau te krijgen. Alle suggesties en ideeen zijn welkom. Laat het ons weten!

Nuttige informatie? Deel deze pagina online

Copyright 2017 Tandartsverzekering.nl