Besured Tandartsverzekering

besured.png€ 115,25p/m Naturapolis

  Plus- en minpunten

 • add_circle_outline

  Uitgebreide naturapolis tegen een scherpe premie

 • add_circle_outline

  100% vergoeding van de tandartskosten

 • add_circle_outline

  Handig online (website of via de app) je declaraties en verzekeringszaken regelen

 • remove_circle_outline

  Niet mogelijk om voor een lagere/hogere maximale vergoeding te kiezen (standaard €350 per jaar)

 • remove_circle_outline

  Slechts keuze uit één aanvullende tandartsverzekering

Besured is een zorgverzekeraar die zich focust op young professionals en studenten. De verzekeraar werkt samen met National Academic en grote zorgverzekeraar VGZ, risicodrager van de Besured zorgverzekering. Naast een basiszorgverzekering met zeer ruime vrije zorgkeuze kan je bij Besured ook terecht voor een aanvullende tandartsverzekering.

Tabeloverzicht: Besured tandartsverzekering

In aanvulling op het basispakket bij Besured, een uitgebreide naturapolis, heb je de mogelijkheid een aanvullende zorgverzekeringen en een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. Je kunt kiezen uit vier verschillende tandartsverzekeringen. In onderstaande tabel wordt de dekking van de verschillende tandartsverzekeringen nader toegelicht:

Besured 75% tot €150 100% tot €150 75% tot €250 100% tot €150
Vergoeding tandartskosten? Ja Ja Ja Ja
Wat wordt er precies vergoed? 75% tot max. €150,- per jaar 100% tot max. €150,- per jaar 75% tot max. €250,- per jaar 100% tot max. €250,- per jaar
Vergoeding Orthodontie Geen Geen Geen Geen
Acceptatie-
voorwaarden
Geen Geen Geen Geen
Premie per maand €7,95 €10,95 €11,95 €14,95
Bekijken

info_outlinePremies, voorwaarden en vergoedingen gelden voor 2020

In detail: Besured Tandartsverzekering

Via onderstaande informatie worden de aanvullende tandartsverzekeringen van zorgverzekeraar Besured tot in detail besproken. Hoe zit het precies met bepaalde vergoedingen, zoals techniekkosten? Gelden er bepaalde uitsluitingen of acceptatievoorwaarden voor toelating tot de verzekering? Bekijk hieronder de antwoorden op deze en andere vragen.

Vergoeding techniekkosten

De tandartsverzekeringen van Besured bieden 75% of 100% vergoeding tot maximaal €250,- per jaar voor de kosten van de tandheelkundige behandeling die je ontvangt van de tandarts of andere mondzorg professional. Dat geldt ook voor de techniekkosten die mogelijk in rekening worden gebracht.

Vergoeding orthodontie

De tandartsverzekeringen bieden geen vergoeding voor orthodontie.

Vergoeding tandheelkundige hulp in het buitenland

Indien je medisch spoedeisende tandheelkundige zorg nodig hebt tijdens je verblijf in het buitenland krijg je via Besured, voor zover af te leiden uit de polisvoorwaarden, geen vergoeding voor deze kosten. Jongeren tot 18 jaar kunnen de aanvullende verzekering Ready-2-Go afsluiten voor een dekking van spoedeisende tandheelkundige kosten in het buitenland.

Uitsluitingen

Er gelden bepaalde uitsluitingen voor de tandartsverzekeringen van Besured. Je krijgt geen vergoeding vanuit de verzekering voor:

 • Tandartsabonnementen
 • Orthodontie
 • Mondbeschermers (M61)
 • Tandheelkundige verklaringen
 • Algehele narcose (A20)
 • MRA (Mandibulair Repositie Apparaat) inclusief diagnose en nazorg
 • Niet nagekomen afspraken
 • Uitwendig bleken van je gebit
 • Keuringsrapporten

Hanteert Besured acceptatievoorwaarden?

Nee, om de tandartsverzekeringen af te sluiten is het niet nodig een vragenlijst in te vullen over de gezondheid van je gebit of een tandartsverklaring te overleggen.

Losse Tandartsverzekering?

Het is bij Besured niet mogelijk om een losse tandartsverzekering af te sluiten. Hierdoor kun je niet bij een andere zorgverzekeraar een basisverzekering afsluiten en vervolgens bij Besured een tandartsverzekering afsluiten. Sowieso wordt dit afgeraden omdat de extra maandelijkse toeslag hiervoor aanzienlijk hoog kan zijn.

Wordt er bij Besured onderscheid gemaakt op basis van leeftijd?

Nee, bij het afsluiten van de basiszorgverzekering en aanvullende tandartsverzekering wordt bij Besured geen onderscheid gemaakt op basis van leeftijd. Alle verzekerden betalen dezelfde premie.

Direct naar Besured

Nuttige informatie? Deel nu deze pagina

Copyright © 2020 Tandartsverzekering.nl