Tandartsverzekeringen 2019 vergelijkenSelecteer hier je jaarlijkse vergoeding:

info_outlineIn dit overzicht staan de premies voor 2018 vermeld. De nieuwe premies voor 2019 worden in november bekend gemaakt.

Aanvullende tandartsverzekeringen vergelijken

Vergelijk in het bovenstaande schema eenvoudig tandartsverzekeringen en bespaar op de kosten van tandheelkundige zorg. Hieronder zijn de stappen beschreven die je moet volgen om de tandartsverzekering te vinden die bij jou past!

Weet je al welke zorgverzekering je zoekt? Sluit deze dan via Independer af en ontvang een gratis Tandongevallen-verzekering

Maximale vergoeding

Ten eerste selecteer je de gewenste maximale vergoeding. De maximale vergoeding is het bedrag dat je in totaal jaarlijks kunt declareren bij je aanvullende tandartsverzekering. Krijg je minder dan 100% vergoed dan houdt dit in dat je van elke tandartsrekening een deel zelf moet betalen. Over het algemeen kan je kiezen voor een vergoeding tot €250,-, €500,-, €750,-, €1.000,- of €1.500,-.

Een voorbeeld: je krijgt een maximale vergoeding van €250,- tegen een vergoedingspercentage van 75%. Na een tandartsbezoekje krijg je een rekening van €60,- op de deurmat. Van deze rekening wordt 75% vergoed door je verzekeraar: €45,-. Je houdt nog €250 – €45 = €205,- aan vergoeding over voor de rest van het kalenderjaar.

Netto vergoeding

De netto vergoeding is het verschil tussen het totaal bedrag wat je jaarlijks betaalt aan premies en de maximale jaarlijkse vergoeding van de betreffende zorgverzekeraar. Hoe groter dit bedrag hoe meer jij op jaarbasis kan besparen door een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten!

Een voorbeeld: je betaalt €12,- per maand aan premie voor je aanvullende tandartsverzekering. Op jaarbasis is dit €144,-. Deze tandartsverzekering biedt een maximale jaarlijkse vergoeding van €250,- tegen een vergoedingspercentage van 100%. Je netto besparing over dat jaar is dan €106,-.

Premies tandartsverzekering 2019

De nieuwe premies voor de zorg- en tandartsverzekering worden medio november bekend gemaakt en op Prinsjesdag worden altijd de eerste veranderingen aangekondigd. Op deze manier kan ruim voor 2019 een inschatting worden gemaakt wat de beste en meest voordelige tandartsverzekering is. Zodra de nieuwe premies bekend zijn zullen wij de bovenstaande tabel updaten, zodat je een goede inschatting kan maken wat de beste tandartsverzekering voor jouw situatie is.

Gemiddeld een 8,9

Is het onafhankelijke cijfer dat wij van onze bezoekers krijgen, gebaseerd op 3142 beoordelingen. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening elk jaar weer op een hoger niveau te krijgen. Alle suggesties en ideeen zijn welkom. Laat het ons weten!

Nuttige informatie? Deel nu deze pagina

Copyright 2017 Tandartsverzekering.nl