Contact

Wij zijn geen verzekeraar

Tandartsverzekering.nl biedt een overzicht in het aanbod van verzekeraars. Gezien wij ons alleen richten op algemene informatie, kunnen wij geen vragen in behandeling nemen die persoonlijk van aard zijn.

Up to date informatie

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de vergoeding en behandeling van tandheelkundige zorg. Jaarlijks worden medio november de nieuwe premies en vergoedingen bekend gemaakt. Het team van tandartsverzekering.nl verzamelt en publiceert zo snel mogelijk de actuele informatie. Onze informatie blijft up-to-date door het checken en aanvullen waar nodig. Heeft u informatie op onze site gevonden die niet up-to-date is dan horen wij dit graag.

Opmerkingen en suggestie’s

Bent u iets tegengekomen wat niet klopt of wat niet compleet is laat het ons dan weten. Wij staan altijd open voor opmerkingen en suggestie’s. Wanneer u een positieve bijdrage wilt leveren aan de informatie voorziening op het internet bent u bij ons aan het juiste adres!

Contactmogelijkheden

We zijn op donderdag en vrijdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur op het telefoonnummer 070 2170103. Wanneer u liever schriftelijk contact heeft, kunt u mailen naar info@tandartsverzekering.nl of het onderstaande contactformulier invullen.

    Nuttige informatie? Deel nu deze pagina

    Copyright © 2020 Tandartsverzekering.nl