Anderzorg Tandartsverzekering

Anderzorg is een zorgverzekeraar die zijn pijlen met name richt op het jonge publiek en studenten. Onder de vleugels van Menzis biedt Anderzorg naast een basisverzekering verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan, waaronder een tandartsverzekering.

Anderzorg 2024 premie berekenen:

Selecteer eerst de basiszorgverzekering, daarna kunnen aanvullende pakketten en/of tandartsverzekering geselecteerd worden.

  Plus- en minpunten

 • add_circle_outline

  Twee aanvullende pakketten met dekking voor tandartskosten

 • add_circle_outline

  Combinatiekortingen bij afsluiten meerdere aanvullende modules

 • add_circle_outline

  Geen hogere vergoeding dan €500,- mogelijk

 • add_circle_outline

  Vergoeding van 75% van de tandartsrekening

In detail: Anderzorg Tandartsverzekering

Anderzorg biedt verschillende aanvullende pakketten. Krijg je regelmatig een behoorlijke tandartsrekening door de bus en zoek je een vergoeding voor deze kosten, dan kan de specifieke aanvulling uitkomst bieden. Je kan hierbij kiezen uit een vergoeding van 75% van de behandelkosten tot maximaal €250 of €500. Hoewel Anderzorg samenwerkt met bepaalde gecontracteerde zorgverleners, kan je vrij kiezen naar welke tandarts je gaat zonder in te boeten op de vergoedingen van de behandelingskosten.

De tandartsverzekering vergoedt alle consulten bij de tandarts voor 75% tot het afgesproken maximum. Denk hierbij aan de kosten voor het vullen van een gaatje, het maken van een röntgenfoto of het trekken van een tand of kies. Dit komt weinig voor bij andere verzekeraars en dat maakt deze tandartsverzekering uniek.

Worden techniekkosten vergoed?

Voor de vergoeding van techniekkosten geldt hetzelfde vergoedingspercentage als die geldt voor de betreffende behandeling.

Wat wordt er vergoed voor orthodontie?

De orthodontiekosten worden niet vergoed door middel van de tandartsverzekering.

Zijn er behandelingen uitgesloten van vergoeding?

Niet alle behandelingen komen voor vergoeding in aanmerking, welke behandelingen je precies vergoed krijgt wordt duidelijk uit de tabel met prestatiecodes die Anderzorg op zijn pagina ‘mondzorg’ heeft opgenomen. Uit deze tabel wordt duidelijk tot welk maximumpercentage of bedrag de prestatiecodes worden vergoed.

Acceptatievoorwaarden?

Anderzorg hanteert geen medische acceptatievoorwaarden en ook geen wachttijd.

Losse Tandartsverzekering Anderzorg?

Bij Anderzorg is het niet mogelijk een losse tandartsverzekering af te sluiten, dat wil zeggen los van de basisverzekering die Anderzorg aanbiedt.

Direct naar Anderzorg

info_outlinePremies, voorwaarden en vergoedingen gelden voor 2024

Nuttige informatie? Deel nu deze pagina

Copyright © 2024 Tandartsverzekering.nl